Inloggen Mijn PMA  

Pensioenfonds Medewerkers Apotheken

Print logo
Sigrid Knipscheer met zoon Kjeld; Escura Apotheek Dorrestein, Nieuwerkerk a/d IJssel
Sigrid Knipscheer

Adres en route

Neuhuyskade 92
2596 XM Den Haag
Postbus 97851
2509 GH Den Haag

Telefoonnummers PMA

f: 070 - 363 89 57
e: info@pma-pensioenen.nl
w: www.pma-pensioenen.nl
KvK-nummer: 41150113

Waar vindt u PMA?
PMA is gevestigd in het centrum van Den Haag (Neuhuyskade 92). Vanaf Centraal Station is het ruim 15 minuten lopen. Vanaf het station neemt u de uitgang bij het GWK kantoor. U houdt rechts aan vanaf het station (Bezuidenhoutseweg). De eerste zijstraat gaat u linksaf (Boslaan). U loopt langs de Utrechtsebaan en het Malieveld. U volgt de Boslaan tot aan het einde van de Utrechtsebaan. Bij de stoplichten steekt u over en gaat direct rechtsaf (Benoordenhoutseweg). De tweede straat links is de Neuhuyskade.

Met de auto vanuit de richting Utrecht/Rotterdam (A12):
U rijdt de snelweg (Utrechtsebaan: A12) helemaal af tot de stoplichten. Bij de stoplichten gaat u linksaf. Bij de eerstvolgende stoplichten slaat u rechtsaf (Koningskade, op de hoek het Provinciehuis). Vervolgens gaat u bij het tweede grote kruispunt naar rechts (Wassenaarseweg). Voordat u bij de Neuhuyskade aankomt, passeert u eerst het Jozef Israëls Plein. Aan de rechterkant ziet u een kerk. Vóór deze kerk slaat u rechtsaf de Neuhuyskade op, het water is aan uw linkerkant. Halverwege de Neuhuyskade is PMA gevestigd.

Met de auto vanuit de richting Schiphol/Amsterdam (N44):
U rijdt over de Benoordenhoutseweg Den Haag in. Bij de Van Alkemadelaan (richting Scheveningen) gaat u naar rechts. Vervolgens gaat u bij de eerste stoplichten naar links (Wassenaarseweg). Na de kerk slaat u linksaf de Neuhuyskade op, het water is aan uw linkerkant. Halverwege de Neuhuyskade is PMA gevestigd.

Parkeren:
PMA heeft geen parkeerplaatsen voor bezoekers. Op de Neuhuyskade is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Op beide hoeken van de straat staat een parkeermeter.

Per openbaar vervoer:
Vanaf Centraal Station bus 22 richting Duinzigt of bus 28 richting Clingendael. Uitstappen halte Weissenbruchstraat. Vanaf de halte rechtsaf de Weissenbruchstraat in. Bij het tweede kruispunt (bij het bruggetje) naar links (Neuhuyskade).

Print